— Εγγραφές φοιτητών – φοιτητριών της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

Για τους επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (Αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων Σχολείων Κρατών – Μελών της Ε.Ε. που εισάγονται στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδος, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, ορίζεται προθεσμία εγγραφής, από

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024. 

Η εγγραφή των εισαγομένων θα γίνεται κατόπιν αιτήσεως (ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ) συνοδευόμενης από τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο άρθρο 3 της με αριθ. πρωτ. Φ.151/20049/2007/Β6/2007 Υ.Α. (272 Β’). Η αίτηση εγγραφής και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στη γραμματεία της οικείας σχολής ή τμήματος, μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία του ιδίου του επιτυχόντα ή του νόμιμα εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του, είτε με ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής.

Επίσης, η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ και όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, θα πρέπει να αποστέλλονται, πριν την τελική τους υποβολή/αποστολή, σε ηλεκτρονική μορφή (σε ξεχωριστό αρχείο pdf κάθε ένα και όχι σε ένα αρχείο όλα μαζί, ενώ η φωτογραφία θα πρέπει να έχει τη μορφή jpg 200Χ200 pixels, να είναι τύπου ταυτότητας, με καθαρό φόντο), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ot@uowm.gr της Γραμματείας του Τμήματος Εργοθεραπείας.

Οι εισαγόμενοι της ειδικής κατηγορίας της παρ.4Β1, του άρθρου 1 της με αριθ. πρωτ. Φ.151/20049/2007/Β6/2007 Υ.Α. (272 Β’) όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 4 της με αριθ. πρωτ. Φ.151/82115/A5/2017 Υ.Α. (1873 Β’), με κυπριακή καταγωγή που υποχρεούνται να υπηρετήσουν τη θητεία τους στην Κύπρο, μπορούν να εγγράφονται στη σχολή που έχουν επιλεγεί και μετά από την απόλυσή τους από τις τάξεις του στρατού, ύστερα από σχετική βεβαίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι εισαγόμενοι εγγράφονται στο ίδιο ακαδημαϊκό έτος αν αποκτήσουν οριστικό ή προσωρινό απολυτήριο από τις τάξεις του στρατού μέχρι 15 Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Σε αντίθετη περίπτωση εγγράφονται εντός της προθεσμίας εγγραφής του επόμενου ακαδημαϊκού έτους από αυτό της απόκτησης του απολυτηρίου από τις τάξεις του στρατού και εντός της προθεσμίας εγγραφής της οικείας ειδικής κατηγορίας.

Η διεύθυνση του Τμήματος Εργοθεραπείας για την αποστολή των δικαιολογητικών, είναι:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Περιοχή ΚΕΠΤΣΕ, 50200 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΤΗΛ: 24610-68055, 68057

E-mail: ot@uowm.gr

https://ot.uowm.gr    

 

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις για τους πρωτοετείς φοιτητές, στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καθώς και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Εργοθεραπείας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με τον τρόπο που θα πάρετε κωδικούς,  και όλες τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μετά το τέλος της περιόδου της ηλεκτρονικής εγγραφής και της προσκόμισης ή αποστολής των δικαιολογητικών.