— Πρόγραμμα «Άθληση για Όλους»

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινούν εκ νέου οι δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας (ΚΕΔΕ) μέσω του Προγράμματος «Άθληση για Όλους».

Στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας, έχει εξασφαλιστεί η λειτουργία των εξής Τμημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023:

α) Αεροβική Ανδρών – Γυναικών

β) Γυμναστική Ανδρών – Γυναικών

γ) Ορθοσωμική Ανδρών – Γυναικών

Το πρόγραμμα είναι ανταποδοτικό και το μηνιαίο κόστος ανέρχεται στα πέντε ευρώ (5 EUR) ανά αθλούμενο/η. Η κατάθεση του ποσού γίνεται στον λογαριασμό GR55 0172 2510 00525105 4085 657 με δικαιούχο την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας και αιτιολογία κατάθεσης: «Πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού – Ονοματεπώνυμο».

Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kede14@otenet.grΟι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει, επίσης, να αναφέρουν τα προσωπικά τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, e-mail) και τη/τις δραστηριότητα/ες για τις οποίες ενδιαφέρονται.

Διευκρινίζεται ευγενικά ότι το αντίτιμο για τη συμμετοχή στα προγράμματα μέσω της ΚΕΔΕ είναι ανεξάρτητο από το αντίτιμο για τα Προγράμματα της Ολιστικής Μέριμνας του ΠΔΜ: https://holistic.uowm.gr.

Το νέο Πρόγραμμα των Αθλητικών Δραστηριοτήτων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Υπενθυμίζουμε πως οι προηγούμενες δραστηριότητες του Προγράμματος «Άθληση για Όλους» πραγματοποιούνταν στην αίθουσα γυμναστηρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.